Cătălin Moroșanu a inaugurat o sală de kickboxing la Vaslui!

Remus Ciobanu, unul dintre cei mai apreciați antrenori de MMA din România, a înființat o sală de kickboxing la Vaslui, deschiderea oficială petrecându-se în prezența unor nume sonore din sporturile de contact: Cătălin Moroșanu, Sebastian Ciobanu, Corneliu Lascăr, Bogdan Năstase și Constantin Mihai. Este cea de-a opta sală din circuitul clubului ”Scorpions” și una dintre cele mai moderne.

Vasluiul a intrat în circuitul ”Scorpions Fight Club”, Remus Ciobanu, antrenor principal MMA al clubului, ținând morțiș să deschidă și la noi o sală. Evenimentul s-a produs în prezența unor invitați de seamă, precum Cătălin Moroșanu, Sebastian Ciobanu, Corneliu Lascăr, Bogdan Năstase, Constantin Mihai și Dragoș Cazacu – viceprimar al Vasluiului.

Cătălin Moroșanu

”Mă bucur că suntem un exemplu pentru copii. Faceți diferența între un copil care stă numai la calculator și unul care face sport. Cred că acela care face sport va ajunge campion și în viața de zi cu zi. Sportul te face foarte bun, te educă, îți dă ambiție să mergi mai departe și cred că exemplul acesta trebuie să-l ducem în toată România. Țara noastră are nevoie de performanță, are nevoie de exemple pentru că, până la urmă, cu asta ne mândrim. Este un lucru extraordinar că s-a deschis această sală, mă bucur foarte mult”, a spus Cătălin Moroșanu.

La momentul inaugurării, sala era neîncăpătoare, zeci de persoane dorind să obțină autografe și să-și facă poze cu luptătorii invitați.

”Mă bucur că am putut participa la inaugurarea sălii de kickboxing și îl felicit pe Remus Ciobanu, inițiatorul acestui proiect. Sper din toată inima ca tinerii din zona noastră să fie motivați de inițiativă și să îmbrățișeze cu drag această ramură sportivă”, a menționat vicele Cazacu.

Copiii au fost fascinați de sacii de box, de ring și de mănuși, echipându-se cu toate cele necesare și exersând mișcările acestui sport.

Remus Ciobanu (dreapta)

„Mă bucur foarte mult să văd atâta lume care ia parte la acest eveniment. Odată cu înființarea clubului, am avut bucuria să obțin o finanțare nerambursabilă de la Primăria Vaslui. Proiectul face referire la un eveniment pe care îl vom organiza în acest an. Vom dota sala cu tot ce este necesar pentru a face performanță. Mulțumim domnilor primar și viceprimar, care au înțeles care sunt obiectivele noastre și ne sprijină de fiecare dată. Sala se adresează, în primul rând, celor care vor face performanță, însă vom avea și grupe de copii, de amatori, de profesioniști, chiar și de old-boys. Îl avem alături de noi pe Adrian Asoltanei, care va face naveta Iași-Vaslui pentru a se ocupa de pregătirea sportivilor”, a declarat Remus Ciobanu.

Cei prezenți au participat și la un program demonstrativ oferit de sportivii de la “Scorpions” Iași, coordonați de Narcis Mînzat, cel mai titrat antrenor de copii, invincibil în ultimii cinci ani în competițiile naționale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one + 1 =