Premii pentru Clubul Copiilor Bârlad: Trupa “Arlechino” și-a confirmat valoarea

Pentru membrii Cercului de teatru din cadrul Clubului Copiilor Bârlad, semestrul al II-lea a început cum nu se putea mai bine, aducându-le acestora noi concursuri cu prilejul cărora au avut ocazia să dovedească, din nou, cât de talentați și implicați sunt.

Astfel, pe 23 martie, la Palatul Copiilor Arad, s-a desfășurat un amuzant și instructiv concurs pentru copii, ajuns la ediția a III-a și intitulat „Cuvinte Jucăușe”. Are două secțiuni: una literară și cealaltă dramatică – artele spectacolului de teatru pentru copii. Participanții s-au întrecut într-un recial de poezii amuzante despre ciocolată, în mânuirea păpușilor și în interpretarea unui monolog. La secțiunea “Artele spectacolului de teatru pentru copii”, subsecțiunea „Monolog teatral”, elevele Teodora Anechite și Yasmina Gociu, de la Clubul Copiilor „Spiru Haret” Bârlad, au obținut, fiecare, locul I. Subsecțiunea „Scenografie” a adus trupei “Arlechino” premiul II pentru decorul realizat la spectacolul „Scufița Roșie”.

Diploma primită la Vaslui

28 martie a fost ziua celei de-a doua ediții a Festivalului de teatru școlar vasluian. La Concursul interjudețean de interpretare „Eu, tu și scena”, organizat de Școala Gimnazială „Alexandra Nechita” Vaslui, ne-am bucurat de o experiență foarte frumoasă, de o primire caldă și o organizare foarte bună, întorcându-ne acasă cu locul I la categoria „Învățământ primar”. În competiție ne-am prezentat cu „Scufița Roșie”, o piesă îndelung lucrată, care a suferit între timp și o schimbare de distribuție, acest lucru neafectând calitatea spectacolului realizat. Trupa este alcătuită din: Anechite Teodora, Dimache Maria, Drăguț Sara, Gociu Yasmina, Goraș Elena, Tufaru Victor.

Diploma obținută de trupa “Arlechino” la Arad

Felicitări tuturor! Așteptăm, cu emoții, rezultatele celorlalte concursuri importante la care am participat.

Diploma Teodorei Anechite

Diploma Yasminei Gociu

Eliza Artene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nine − six =