RC Bârlad, victorie în fața arădenilor!

Sâmbătă, 14 aprilie, echipa reprezentativă de rugby a Bârladului a înregistrat cea de-a treia victorie (cu bonus ofensiv) din returul Diviziei Naționale de Seniori (DNS). Meciul s-a jucat acasă, pe stadionul „Rulmentul”, împotriva celor de la CSUAV Arad. Sportivii legitimați la Rugby Club (RC) Bârlad și antrenați de Ioan Harnagea s-au mobilizat exemplar, așa că, la fluierul de final, tabela de marcaj arăta 43-14. După timpul regulamentar de joc, arădenii numărau două eseuri și două transformări, în timp ce bârlădenii aveau șapte eseuri și patru transformări.

După a treia partidă din retur, respectiv cea de-a XI-a etapă din DNS, RC Bârlad se află tot pe locul IV în clasamentul provizoriu, cu 34 de puncte, după SCM Gloria Buzău (45 de puncte), ACS Tomitanii Constanța (40 de puncte) și CS Năvodari (38 de puncte), dar înaintea CS Știința Petroșani (29 de puncte), RCM Galați (12 puncte), CSM Bucovina Suceava (8 puncte) și CSUAV Arad (6 puncte).

Următorul meci pe care îl vor disputa bârlădenii va avea loc pe 21 aprilie, în deplasare, în compania CSM Bucovina Suceava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × 5 =