Târgul ofertelor educaționale

Astăzi și mâine, în intervalul orar 10-15, elevii de clasa a opta sunt așteptați să viziteze standurile liceelor vasluiene, care își prezintă ofertele pentru anul școlar 2018-2019.

Târgul ofertelor educaționale, eveniment de tradiție pentru învățământul preuniversitar vasluian, reunește colegii și licee teoretice, vocaționale și tehnologice care își prezintă ofertele pentru absolvenții claselor a VIII-a. Ediția din acest an va avea loc pe 17-18 aprilie, între orele 10-15, la Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională (CJRAE).

În același timp, se vor deschide porțile Târgului ofertelor educaționale la Bârlad (Colegiul Național „Gheorghe Roșca Codreanu”) și la Huși (Colegiul Național „Cuza Vodă”).

”Considerăm că ar fi util și pentru elevii de clasa a VII-a să participe la târg, pentru că se apropie și ei de luarea unei decizii în ceea ce privește traseul educațional. Îi așteptăm la standuri. Elevii școlilor din mediul rural pot veni în oricare dintre cele două zile, în intervalul de timp dorit”, a declarat Daniela Laic, directoarea CJRAE Vaslui.

Și în acest an, organizatorii vor derula campania ”Dai carte, ai parte!”, prin care intenționează să doteze o bibliotecă dintr-o școală din mediul rural cu cărți pentru copii donate de cei care vor veni să viziteze standurile târgului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × 1 =