Un municipiu modern și cochet: Primăvara a intrat în Vaslui!

După îndelungi așteptări cu vreme posomorâtă, frig și ploi, vasluienii au parte, în sfârșit, de primăvară. Natura s-a trezit de-a dreptul la viață, iar orașul a prins culoare, la propriu.

După o iarnă lungă și friguroasă, care a ținut cam patru luni, un semn de primăvară este, iată, binevenit. La Vaslui, sălciile au început să înverzească, iar centrul și Copoul sunt pline de flori care abia așteaptă să-și desfacă petalele.

Primăria se ocupă zilele acestea de îmbogățirea spațiilor verzi, dar și de îngrijirea și întreținerea acestora. „Înveselit” de arbuștii și florile de primăvară de pe alei, rondouri, bulevarde și parcuri, micul nostru oraș arată surprinzător de tânăr, se prezintă tot mai cochet și pare mai viu, mai colorat ca niciodată. Parcă și oamenii au „întinerit”, sunt vioi, zâmbitori, mai cu poftă de viață. Păsările și alte vietăți care s-au trezit din somnul hibernal dau o stare de spirit veselă orașului.

Nuanțe de alb, galben, mov și roz dau o stare de veselie și o delicată mireasmă, spre bucuria tuturor vasluienilor care “bat” orașul la pas sau chiar și cu mașina. Atrada s-a trezit la viață, iar zonele pietonale inundate de soare sunt din nou căutate, deopotrivă de vârstnici și de copii.

Terasele se vor anima și ele cât de curând, căci primăvara s-a instalat cu drepturi depline, și nu oriunde, ci într-unul dintre cele mai estice orașe ale României.

Primarul Vasile Pavăl

“Iată că Vasluiul, la mijloc de aprilie, se arată a fi o urbe îngrijită în ansamblu și în detaliu, în care merită să trăiești!”, a declarat primarul Vasile Pavăl.

Un răspuns pentru: Un municipiu modern și cochet: Primăvara a intrat în Vaslui!

  1. eu says:

    Nu pot sa cred ca prostii scrieti. E cumva la misto facut articolul? Cine va citeste?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × 1 =