Când încep lucrările la blocurile ANL din Bârlad?

Pe 16 aprilie, primarul Bârladului, Dumitru Boroș, a susținut o conferință de presă în cadrul căreia a fost atins și subiectul locuințelor ANL ce urmează să fie construite la ieșirea din oraș, în Bariera Puiești. Potrivit edilului șef, se așteaptă ca din zi în zi să înceapă lucrările, cu atât mai mult cu cât, la finele lunii martie, a semnat autorizația de construire.

“Urmează ca, la București, la sediul Agenției Naționale pentru Locuințe (ANL), să aibă loc predarea amplasamentului. Este vorba despre trei blocuri cu 120 de apartamente. Valoarea investiției se ridică la 15.347.000 de lei. Cum licitația a fost organizată de ANL, iar noi nu am avut nicio implicare, nu știu ce firmă a câștigat”, a declarat Boroș.

Conform autorității contractante, câștigătoare a fost desemnată SC ConsProiect M SRL Botoșani.

Așa cum a fost avizat de ANL, proiectul prevede următorii indicatori tehnici: suprafața construită desfășurată – 9.505,92 mp, numărul de unități locative propuse – 120 (șase tronsoane), repartizare pe tipuri de apartamente – garsoniere (60 de locuințe) și apartamente cu două camere (60 de locuințe), regim de înălțime – subsol ^ parter ^ patru etaje. Termenul de execuție a lucrării este de doi ani, iar valoarea totală a investiției (așa cum se arată în anunțul licitației) se ridică la 18.105.280 de lei. Așa cum era de așteptat, licitația a fost câștigată de prețul cel mai mic oferit, în cazul de față, 15.347.000 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 − 4 =