Juniorii U15, primul meci, prima înfrângere

Pe 15 aprilie, echipa de juniori U15 din cadrul secției Rugby a Clubului Sportiv Școlar (CSS) Bârlad a disputat prima partidă din returul Diviziei Naționale de Juniori (DNJ), respectiv a V-a etapă. Competiția se adresează echipelor de rugby în 15, iar meciul s-a desfășurat pe terenul celor de la CSS Unirea Iași, care au câștigat cu scorul de 43-5. La finele minutelor regulamentare de joc, bârlădenii, antrenați de profesorul Ionuț Isac, au înregistrat doar un eseu, în timp ce adversarii au totalizat șapte eseuri și patru transformări.

După patru meciuri jucate în campionat, CSS Bârlad se află pe locul II în clasamentul provizoriu, cu 10 puncte, după CSS Gura Humorului (20 de puncte), dar înainte de CSS Unirea Iași (5 puncte) și CSS Tecuci (5 puncte).

Următoarea partidă în care vor evolua bârlădenii, respectiv etapa a IV-a, va avea loc pe 19 aprilie, de la ora 16, meciul fiind reprogramat din 1 aprilie (din cauza condițiilor meteo nefavorabile). Atunci, CSS Bârlad va juca pe stadionul celor de la CSS Tecuci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve + eight =