Pasionații de ciclism, invitați să dea o tură prin județ

Cei care iubesc să facă sport în aer liber, în special să pedaleze, sunt invitați să participe la evenimentul sportiv intitulat „Alfa Gran Fondo Hilly April Treat”. Este vorba despre o competiție adresată cicliștilor amatori din județ, indiferent de vârstă și experiență, organizată de Alfa Club Ciclism Bârlad nu atât pentru a stabili o ierarhizare a participanților, cât mai ales pentru a promova sportul, în special ciclismul.

Evenimentul va avea loc duminică, 22 aprilie, începând cu ora 8, bicicliștii înscriși urmând să pedaleze pe șosea, pe un traseu de aproximativ o sută de kilometri.

„Alfa Club Ciclism Bârlad organizează, duminică, 22 aprilie, «Gran Fondo Aprilie», cu un traseu inedit, ce reprezintă cu siguranță o provocare. Sunteți invitați să participați alături de noi la o super-tură cu elevație totală de circa 1.025 de metri, pe un asfalt grozav, care trece prin locuri pitorești aflate chiar la noi în județ, pe o distanță aproximativă de 100 de kilometri. Traseul este următorul: Crasna – Crețești – Hurdugi – Grumezoaia – Urlați – Huși – Crasna. Locul de întâlnire este sensul giratoriu din localitatea Crasna, ora 7.45. Startul este programat la ora 8. Timpul estimat de terminare a cursei este de patru ore, la o viteză medie de 25 de km/h”, spun reprezentanții Alfa Club Ciclism Bârlad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × two =