Sporting Juniorul Vaslui – Viitorul Constanța 0-0

Sporting Juniorul obține a treia remiză consecutivă, a șasea stagională, urcând pe locul secund, la egalitate de puncte cu Juventus București.

Sporting Juniorul Vaslui nu a spart gheața în fața liderului, Viitorul Constanța, obținând o remiză, scor 0-0, suficientă însă ca să revină pe poziția a doua a clasamentului seriei Est din Liga Elitelor U17.

Formația vasluiană a fost peste academia lui Hagi, bifând patru ocazii clare de gol, câte două pe repriză. De cealaltă parte, Viitorul s-a rezumat să pună stăpânire pe mijlocul terenului și să paseze exagerat în propria jumătate, fără a puncta la capitolul ocazii. O singură dată, portarul Ionuț Ailenei a avut de muncă, respingând o minge grea trimisă în fața porții vasluiene.

Cu acest rezultat, Sporting Juniorul acumulează 27 de puncte, la egalitate cu Juventus București, dar cu un golaveraj mult mai bun.

Etapa următoare, formația pregătită de Cornel Cracea va juca acasă, cu ultima clasată, Steagu Roșu Brașov, iar Viitorul Constanța va întâlni, în deplasare, Juventus București.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × five =