Grupul Safir susține „România Neîmblânzită”

Grupul de firme Safir a devenit partener în cadrul unui proiect inedit de responsabilitate socială.

Proiecția cinematografică „România Neîmblânzită” stă la baza unui proiect amplu și inedit de responsabilitate socială, inițiat de Auchan Retail România cu ocazia centenarului Marii Uniri, din dorința de a oferi tuturor un dar unic: povestea ascunsă a României.

Grupul de firme Safir susține acest demers unic, care vizează protejarea faunei și florei României, având ca scop responsabilizarea tuturor cetățenilor, cărora li se oferă ocazia, prin intermediul filmului, să descopere o altfel de Românie, naturală, magică, dar și fragilă.

Prin intermediul brandului Deliciosul de Vaslui, puiul responsabil al tuturor românilor, grupul își propune să salveze România, salvând râsul. Brandul ”Fomică” susține, de asemenea, această inițiativă, iar ca într-o familie, sub umbrela Grupului de firme Safir, își propun să contribuie la protejarea României.

Pentru că pofta de viață și de mâncare sănătoasă, de voie bună și de veselie în orice zi reprezintă un mod de a salva râsul, alătură-te Grupului de firme Safir și puiului Deliciosul de Vaslui, căci împreună putem salva ce-i al nostru: bogata și neîmblânzita Românie.

Acest proiect unic este încă o investiție responsabilă marca Grupul de firme Safir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen − two =