RC Bârlad, victorie în fața sucevenilor

Sâmbătă, 21 aprilie, echipa reprezentativă de rugby a Bârladului a înregistrat cea de-a patra victorie din returul Diviziei Naționale de Seniori (DNS), sezonul competițional 2017-2018. Meciul s-a jucat în deplasare, împotriva CSM Bucovina Suceava.

Sportivii legitimați la Rugby Club (RC) Bârlad și antrenați de Ioan Harnagea s-au mobilizat exemplar, așa că la fluierul de final tabela de marcaj arăta 19-10 în favoarea lor. După timpul regulamentar de joc, sucevenii numărau un eseu, o transformare și o lovitură de pedeapsă, în timp ce bârlădenii aveau trei eseuri și două transformări.

După a patra partidă din retur, respectiv cea de-a XII-a etapă din DNS, RC Bârlad se află tot pe locul IV în clasamentul provizoriu, cu 38 de puncte, după SCM Gloria Buzău (49 de puncte), CS Năvodari (43 de puncte) și ACS Tomitanii Constanța (40 de puncte), dar înaintea CS Știința Petroșani (29 de puncte), RCM Galați (13 puncte), CSUAV Arad (10 puncte) și CSM Bucovina Suceava (8 puncte).

Următorul meci pe care îl vor disputa bârlădenii va avea loc pe 28 aprilie, în deplasare, în compania celor de la SCM Gloria Buzău.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × one =