Vlăduț Hurduc, învingător la „Rise of Scorpions” Iași

Vlad Hurduc

Luptătorul K1 de la Clubul Sportiv „Scorpions” Bârlad a revenit victorios de la „Colosseum Tournament – Rise of Scorpions” Iași, deși a fost nevoit să intre în ring la categoria grea.

 Vlăduț Hurduc (23 de ani), luptător de K1 legitimat la Clubul Sportiv „Scorpions” Bârlad, a făcut istorie la Iași. El a participat la „Colosseum Tournament – Rise of Scorpions”, o competiție de arte marțiale adresată profesioniștilor, de unde a revenit victorios.

Potrivit programului, Vlăduț ar fi trebuit să intre în ring la categoria 86 de kilograme, cu Nicolai Buceac, din județul Suceava, legitimat la „Dragon Muay Thai Team” Rădăuți. În ultimul moment, adversarul s-a retras, așa că Vlăduț a fost nevoit să lupte cu Alexandru Velenciuc, din Republica Moldova. Bârlădeanul a reușit să-l învingă, înscriindu-și în bogatul său palmares încă o victorie.

„După ce primul adversar a abondonat imediat după cântarul oficial, am acceptat să lupt la o categorie mult superioară, cu un oponent ce cântărea cu aproximativ 20 de kilograme mai mult. În mod normal, categoria mea este de 86 de kilograme, însă acum am luptat la categorie grea, la ^96 de kilograme, dar am reușit să obțin victoria. Le mulțumesc tuturor celor ce m-au susținut, în primul rând familiei mele, promoției Colosseum Tournament, echipei ProNutrition pentru suplimente, sponsorilor și, nu în ultimul rând, familiei «Scorpions», cu o galerie uimitoare!”, ne-a declarat Vlăduț Hurduc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 3 =