Florin Burghele, omul dublei cu Muntenegru

Florin Burghele

Florin Burghele, de la Sporting Juniorul Vaslui, a marcat două dintre cele trei goluri ale României U18 în dubla cu Muntenegru.

Naționala de fotbal a României U18 a disputat, la Centrul Național Buftea, două partide amicale cu echipa similară a Muntenegrului. Cele două reprezentative de juniori și-au împărțit victoriile. În prima partidă, oaspeții s-au impus cu 3-1, iar în a doua, România a câștigat la limită, scor 2-1.

Din reprezentantiva țării noastre a făcut parte și Florin Burghele, de la Sporting Juniorul Vaslui, care a fost integralist în ambele jocuri și a marcat două goluri.

Reprezentativa U18 (din 2018, România U19) va juca în toamna acestui an calificările pentru Campionatul European U19, care se va desfășura în Armenia, în vara lui 2019. România face parte din Grupa 13, alături de Bulgaria, Grecia și Gibraltar. Turneul de calificare va fi găzduit de Bulgaria, în perioada 14-20 noiembrie.

Echipele care se vor clasa pe primele două locuri în cele 13 grupe se vor alătura celor două echipe calificate direct la Turul de Elită, Portugalia și Germania. Turul de Elită se va disputa în primăvara anului 2019. La finalul Turului de Elită, câștigătoarele celor șapte grupe, alături de țara gazdă, Armenia, vor participa la Campionatul European.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 4 =