1.450 de lei pentru fiecare bugetar: Vin voucherele de vacanță!

„Voucherele de vacanță au intrat în linie dreaptă. Săptămâna viitoare, Ministerul Turismului o să le acorde tuturor angajaților statului. Este un ajutor extrem de important pentru oameni și pentru turismul din România”, au anunțat reprezentanții guvernului.

Ministerul Turismului a făcut marele anunț așteptat cu sufletul la gură de tot bugetarul: voucherele de vacanță vor fi distribuite începând de săptămâna viitoare.

“Aceste vouchere de vacanță, în valoare de 1.450 de lei pentru fiecare persoană, se pot cheltui doar pe teritoriul României”, au menționat cei de la minister, care susțin că voucherele reprezintă un ajutor important atât pentru salariați, cât și pentru operatorii din turism: „Voucherele de vacanță au intrat în linie dreaptă. Săptămâna viitoare, Ministerul Turismului o să le acorde tuturor angajaților statului. Este un ajutor extrem de important pentru oameni și pentru turismul din România”.

Legislația în vigoare stabilește că salariații din instituțiile și autoritățile publice vor beneficia, până la 30 noiembrie 2018, de o indemnizație de vacanță sub formă de voucher, în cuantum de 1.450 de lei. Acordarea voucherelor se face în limita sumelor prevăzute distinct cu această destinație în bugetul propriu aprobat al fiecărui ordonator de credite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen − 6 =