Rugbiștii U17, victorie categorică în fața constănțenilor

Pe 21 aprilie, juniorii U17 din cadrul secției Rugby a Clubului Sportiv Școlar (CSS) Bârlad au disputat primul meci din returul Diviziei Naționale de Juniori (DNJ), respectiv cea de-a IX-a etapă. Meciul s-a desfășurat pe stadionul „Constructorul” din Constanța, contra celor de la CS Cleopatra Mamaia, pe care bârlădenii i-au învins cu scorul de 40-19.

„A fost un joc extrem de fizic. Ambele echipe și-au dorit victoria, ceea ce a generat un spectacol foarte frumos pentru cei aflați în tribune. Mulțumesc opozanților noștri pentru atitudinea plină de sportivitate de care au dat dovadă. Felicitări ambelor echipe pentru efortul depus! Acești copii pot progresa enorm după aceste meciuri și este important să continuăm să ne pregătim. Trebuie să fim alături de ei, iar cu această ocazie invit toată familia rugby-ului din Bârlad să-i susțină la următoarea partidă, care se va desfășura pe stadionul «Rulmentul», pe 28 aprilie, când îi vor întâlni pe cei de la Dinicu Golescu”, ne-a declarat antrenorul Florin Ibănescu.

După șapte meciuri disputate (cu unul mai puțin decât restul echipelor), juniorii bârlădeni se află pe locul I în clasament, cu 33 de puncte înaintea CT Dinicu Golescu (28 de puncte), CS Cleopatra Mamaia (27 de puncte), CSM București (24 de puncte), LPS Focșani (14 puncte), CNAV (5 puncte) și SCM Gloria Buzău (-1 punct).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four + 14 =