Avalanșă de cereri pentru biletele de tratament

Isabel Bogdan

În intervalul 8-10 mai, va pleca la tratament balnear a VI-a serie de pensionari/asigurați ai sistemului public de pensii. Județului Vaslui i-au fost repartizate 77 de bilete, în situația în care numărul solicitărilor pentru această serie este de 631!

Beneficiarii pot merge la tratament balnear în stațiunile Nicolina, Amara, Pucioasa, Bala, Buziaș, Geoagiu-Băi, 1 Mai, Covasna, Lacul Sărat, Sărata Monteoru etc.

„Persoanele care se regăsesc pe listă pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii (CJP) Vaslui, de luni până joi, între orele 8-16.30, iar vineri între orele 8-14”, a declarat Isabel Bogdan, directorul CJP Vaslui.

Biletele de tratament din seria VI rămase disponibile se vor afișa pe 4 mai și se vor vinde pe 7 mai. Pentru persoanele care se regăsesc pe diagrama de alocare și nu ridică biletele de tratament în perioada specificată vor fi anulate alocările, biletele respective devenind disponibile pentru persoanele care au cereri depuse și se prezintă la ghișeu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ten + 4 =