Bozo Rudic, suspendat o etapă!

Bozo Rudic

Antrenorul HC Vaslui nu va sta pe bancă la meciul de duminică, 29 aprilie, cu CSM Făgăraș, după ce a fost sancționat de Comisia de Disciplină a FRH.

Comisia de Disciplină a Federației Române de Handbal (FRH) a decis sancționarea antrenorului HC Vaslui, Bozo Rudic, pentru comportare nesportivă în relația cu oficialii unui meci. Sârbul a fost suspendat o etapă și nu va fi pe bancă la meciul cu CSM Făgăraș, de duminică, 29 aprilie, ora 18. Pe lângă suspendare, tehnicianul a primit o amendă în cuantum de 500 de lei.

Aceleași sancțiuni le-a primit și delegatul echipei CSM Făgăraș, Emil Marocico. De asemenea, clubul făgărășean a fost amendat cu 1.000 de lei pentru neasigurarea măsurilor de ordine și securitate.

Reamintim că, spre finalul partidei cu pricina, la scorul de 24-23 pentru Făgăraș, vasluienii au beneficiat de un ultim atac, nu înainte ca Rudic să ceară time-out. Arbitrii de masă au oprit însă cronometrul mai târziu, oaspeții mai având la dispoziție doar cinci secunde, moment în care antrenorul Vasluiului s-a contrat cu cei doi oficiali, în discuții intrând și Emil Marocico, delegatul Făgărașului, care l-a îmbrâncit pe Rudic. Arbitrii partidei i-au arătat tehnicianului HC Vaslui cartonașul roșu, urmat de cel albastru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − one =