Rugbiștii Școlii „Iorgu Radu” Bârlad, avânt spre etapa regională

Pe 22 aprilie, Bârladul a găzduit etapa județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (ONSS) la super-rugby mixt, dedicată echipelor din ciclul primar (clasele I-IV). Pe lângă faptul că jucătorii trebuie să poarte la mijloc o eșarfă, regulamentul prevede prezența obligatorie în teren a două fete.

Au participat echipele a patru unități gimnaziale din județ: Școala „Iorgu Radu” Bârlad, Școala „Manolache Costache Epureanu” Bârlad, Școala „George Tutoveanu” Bârlad și Școala Tanacu. După disputarea tuturor meciurilor, cei mai buni s-au dovedit a fi jucătorii Școlii „Iorgu Radu” Bârlad, antrenați de profesorul Iulian Sorin Mazilu. Clasându-se pe primul loc, aceștia s-au calificat pentru a reprezenta Vasluiul la etapa regională, care va fi găzduită la Botoșani, între 4-6 iunie.

„Am găsit în conducerea Clubului Sportiv Școlar Bârlad un real sprijin pentru perfecționarea mea ca profesor antrenor de rugby tag. Le mulțumesc profesorilor Ciprian Popa și Valerian Panțîru pentru sprijin și pentru că mi-au pus la dispoziție sala de sport a Liceului Pedagogic «Ioan Popescu» Bârlad pentru a-mi desfășura antrenamentele cu cei mici”, ne-a declarat prof. Mazilu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × three =