“Școala altfel” pentru elevii hușeni de la “Sadoveanu”

În perioada 16-20 aprilie, elevii Școlii Gimnaziale “Mihail Sadoveanu” din Huși au avut ocazia să viziteze Biblioteca Huși, Vama Albița și mai multe obiective turistice din Bârlad.

Anul acesta, la Școala Gimnazială “Mihail Sadoveanu” din Huși, programul “Școala altfel” s-a desfășurat în perioada 16-20 aprilie.

“Elevii și profesorii au fost implicați în vizite la diverse obiective de cultură și social-economice, excursii, concursuri de cultură generală, activități sportive și de voluntariat, vizionări de filme și de spectacole de teatru”, se arată într-un comunicat al unității de învățământ.

Astfel, s-a desfășurat o vizită la Biblioteca Municipală “Mihai Ralea”, ocazie cu care elevii au vizitat secțiile destinate copiilor și adulților, precum și sala de lectură și au vizionat un film didactic la care au participat elevii clasei a VI-a D, însoțiți de diriginta Dana Turbatu. A fost organizată și o vizită la Vama Albița, unde elevii au fost impresionați de demonstrațiile cu câini dresați. Au participat elevii claselor a V-a și a VI-a, însoțiți de profesoarele diriginte Culina Guțu, Dana Turbatu și Irina Bostan.

Elevii au avut parte și de o excursie la Bârlad, ocazie cu care au vizitat mai multe obiective turistice.

“La Teatrul «Victor Ion Popa», au avut fericita ocazie de a viziona spectacolul «Păcală». De asemenea, la Muzeul «Vasile Pârvan», elevii au vizitat expoziția permanentă și au vizionat un film științific 3D. În cadrul vizitei făcute la Plantariu – Pavilionul «Marcel Guguianu»,  au avut parte de vizionarea unui spectacol deosebit despre Sistemul Solar, iar la Grădina Zoologică, au observat animalele sălbatice. La această activitate au participat elevii claselor a V-a și a VI-a, însoțiți de profesorii diriginți Culina Guțu, Gabriel Brânză, Dana Turbatu, Gabriela Boroș și Ernest Munteanu. Întregul program «Școala altfel» a fost coordonat de profesorii Daniela Brănici și Gabriel Brânză, directorii Școlii Gimnaziale «Mihail Sadoveanu» Huși”, se menționează în același comunicat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × 5 =