Victorie importantă la București

Sporting Juniorul Vaslui s-a impus pe terenul formației Regal Sport București, scor 4-1, și, teoretic, mai are nevoie de o singură victorie pentru a fi sigură de prezența în semifinalele Ligii Elitelor U17.

Sporting Juniorul Vaslui a obținut un succes important la București, pe terenul formației Regal Sport Ferdinand. Vasluienii s-au impus cu 4-1, după ce au fost conduși încă din startul partidei.

Jocul autoritar al elevilor lui Cornel Cracea a făcut diferența, grație golurilor marcate de Denis Andrei (de trei ori) și Leonid Gherase.

Vasluienii se mențin pe locul secund, cu 33 de puncte, cu trei mai multe față de ocupanta locului 3, Juventus București.

În ultimele două jocuri, Sporting Juniorul Vaslui mai are nevoie doar de o singură victorie pentru a fi în semifinalele Ligii Elitelor U17. Acest lucru este posibil în jocul de sâmbătă, ora 14, de acasă, cu LPS Piatra Neamț.

La puncte egale, se ia în calcul golaverajul, ținând cont că, în meciurile directe, Sporting și Juventus au remizat cu același scor, 1-1. În momentul de față, vasluienii au plus 31 la golaveraj, iar bucureștenii doar plus 12.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nine − six =