Ziua Muncii și Ziua Tineretului: Dublă sărbătoare la Vaslui

Primăria Vaslui va marca zilele de 1 și 2 mai prin manifestări sportive și spectacole artistice. De Ziua Tineretului, pe scena din centrul orașului vor concerta Alina Eremia și Vescan.

Ca în fiecare an, Primăria Vaslui ține să marcheze două importante zile, cea internațională a muncii și cea a tineretului, 1 și 2 mai.

În prima zi, de la ora 12, în Parcul Copou, Rapsodia Vasluiului va susține un concert artistic.

Ziua Tineretului va fi plină de evenimente. Startul aparține sportului, de la ora 9, pe traseul Centrul civic – Ștefan cel Mare – Traian – Mihail Kogălniceanu, fiind programat un tur ciclist, urmat de un concurs de cros.

În parcul Copou vor fi organizate demonstrații de automodele, lupte libere, competiții de șah și streetball, precum și un spectacol artistic, intitulat ”Tinerețe în culori de Mai”, susținut de elevii Palatului Copiilor.

La Liceul ”Emil Racoviță” Vaslui va fi organizată Cupa Tineretului la volei, iar la Sala Sporturilor se va desfășura un concurs de tenis de masă.

Începând cu ora 20, în centrul Vasluiului, va avea loc spectacolul ”De 2 ori MAI tânăr”, cap de afiș fiind Alina Eremia & Vescan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 2 =