Cupa „Andreea Răducan” Bârlad

Peste o sută dintre cele mai bune micuțe gimnaste din țară își vor da întâlnire la Bârlad, care va găzdui cea de-a VIII-a ediție a Cupei „Andreea Răducan”.

 Între 5-6 mai, sala de sport a Colegiului Tehnic „Alexandru Ion Cuza” Bârlad va deveni punctul de atracție pentru micile gimnaste din întreaga țară, întrucât va găzdui cea de-a VIII-a ediție a Cupei „Andreea Răducan”. Peste o sută de sportive, de la cluburi precum CSS Petrolul Ploiești, CSS Gimnastică Focșani, CS Farul Constanța, CSA Steaua București, CSS Buzău, CS Dinamo București etc, se vor întrece în cele două zile de concurs, atât pe echipe, cât și individual, la categoriile Junioare 3 Nivel 1 (9 ani) și Junioare 3 Nivel 2 (10 ani).

Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad va fi reprezentat la ambele categorii de vârstă. La Junioare 3 Nivel 1 vor concura Beatrice Irimescu, Andra Donose, Amalia Balan și Ștefania Coșeru, iar la Junioare 3 Nivel 2 vor participa Bianca Balan, Ilinca Balan, Ioana Balan și Anastasia Balaur.

Ca și la edițiile precedente, de buna organizare se va ocupa personal campioana olimpică de la Sidney (Australia) Andreea Răducan, care se va implica în toate aspectele competiției. Va fi ajutată de antrenorii Ana Maria Iordache, Liviu Iordache și Sebastian Panaite. La final, fosta mare gimnastă le va înmâna tuturor fetițelor sacoșe cu produse de cosmetică și alte surprize din partea unor sponsori oficiali, iar cele mai bune gimnaste vor fi răsplătite cu medalii, cupe, diplome și premii în bani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen − nine =