HC Vaslui – CSM Focșani 27-29 (14-13): Mergem la baraj!

HC Vaslui nu reușește victoria nici după al treilea joc din play-out, iar speranțele fanilor privind evitarea barajului de menținere în Liga Zimbrilor s-au năruit.

HC Vaslui continuă evoluția modestă din acest sezon, bifând a treia înfrângere consecutivă în play-out. Având clubul în derivă, aproape să rămână fără jucători pentru viitorul sezon, vasluienii lui Bozo Rudic au luptat până în ultima clipă pentru victorie. N-a fost să fie, chiar dacă Focșaniul a fost după Vaslui trei sferturi din joc.

Ultimele 15 minute au fost trăite cu sufletul la gură de fani. Oaspeții au obținut desprinderea pe tabelă cu cinci minute înainte de final, diferența de două goluri fiind menținută până la terminarea partidei, scor 27-29.

Ungureanu a fost omul meciului, cu opt reușite, în timp ce Mihai Bujor a marcat de șase ori. Golgheterul echipei, Gabriel Bujor, a înscris doar trei goluri.

Pe cale de consecință, vasluienii se gândesc deja la barajul de menținere în prima ligă, care va avea loc la finele lunii, la Călărași. Acum, în ceasul al 12-lea, Primăria Vaslui ar trebui să intervină fiindcă echipa, chiar dacă va rămâne în Liga Zimbrilor, riscă să se dezmembreze:

– antrenorul Bozo Rudic va pleca în Australia;

– frații Bujor au semnat deja cu Dunărea Călărași;

– Nicolae Ungureanu este curtat de CSM Făgăraș;

– Adrian Țenghea are oferte de la Minaur și Dinamo;

– CSU Suceava trage de alți doi handbaliști vasluieni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 − five =