Punte educațională la Colegiul hușean “Cuza”

În cadrul cercului pedagogic, la unitatea de învățământ hușeană au avut loc ore de biologie, chimie și matematică la care au participat și profesori din Republica Moldova.

Pe 26 aprilie, cu ocazia desfășurării cercurilor pedagogice din zona Huși, Colegiul Național “Cuza Vodă” a fost gazda a trei activități la biologie, chimie și matematică.

“Aceste cercuri au fost diferite de cele obișnuite deoarece la ele au asistat și profesori de specialitate din Republica Moldova. Ei au participat la acest schimb de experiență ca urmare a unui parteneriat semnat între Inspectoratul Școlar Județean Vaslui și inspectorate basarabene. Oaspeții au fost plăcut impresionați de elevii noștrii, de calitatea orelor la care au participat, de dotarea materială a colegiului și, nu în ultimul rând, de primirea călduroasă de care au avut parte. Orele la care profesorii au participat au fost susținute de profesoara Cella Sânziana Antal – biologie, profesoara Diana Adumitroaei – chimie, profesoara Adeluța Baltag și profesorul Adrian Talașman – matematică. Nouă, ca școală, ne-a făcut plăcere prezența lor și ne-am bucurat să avem ocazia să arătam și altor profesori cum se lucrează în unitatea noastră”, se arată într-un comunicat al Colegiului Național “Cuza Vodă” Huși.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 + five =