Vrei să devii polițist de frontieră? Sute de locuri sunt scoase la concurs!

Poliția de Frontieră Română informează tinerii absolvenți ai cursurilor liceale cu diplomă de bacalaureat că se pot înscrie la concursurile de admitere organizate la nivelul instituțiilor de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne și Ministerului Apărării Naționale.

La Ministerul Afacerilor Interne, sunt puse la dispoziție 646 de locuri pentru specializările Poliție de Frontieră și Drept. Recrutarea în vederea participării la concursul de admitere se realizează în raport cu domiciliul înscris în cartea de identitate a candidatului, de către structura teritorială de resurse umane a Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.

Contravizita medicală și verificarea aptitudinilor fizice se realizează, în mod centralizat, în perioada 7-11 iulie, potrivit planificării care va fi adusă la cunoștința candidaților în timp util.

Candidații vor susține probele eliminatorii și cele de cunoștințe stabilite prin regulamentul/metodologia de admitere. Pentru informații suplimentare cu privire la organizarea și desfășurarea concursului de admitere, candidații vor consulta site-ul oficial al instituției.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × three =