FEST-tin sportiv de Ziua Tineretului

Sute de vasluieni au participat la competițiile dedicate Zilei Tineretului, sub genericul “FEST-tin”.

Primăria municipiului Vaslui, în parteneriat cu Direcția Județeană de Sport și Tineret (DJST), a organizat mai multe întreceri dedicate Zilei Tineretului. Astfel, vasluienii au putut participa la o competiție de streetball, care a avut loc pe terenul de sport din parcul Copou. Nu au lipsit nici întrecerile de cros, volei, tenis de masă, muzică, dans, gimnastică, programate în parcul Copou, la Liceul ”Emil Racoviță” și Sala Sporturilor.

”An de an ne implicăm în organizarea Zilei Tineretului, iar Primăria Vaslui este un partener de tradiție. Împreună am reușit și în acest an să inițiem o serie de activități. Am avut o participare bună și ne bucurăm că tinerii de azi înțeleg care e mesajul nostru, acela de a face mișcare”, a spus Răducu Tatu, directorul DJST Vaslui.

În parcul Copou au mai avut loc demonstrații de automodele, șah și de taekwon-do, iar din centrul Vasluiul, apoi pe traseul Crucea Gării – Traian – Spiru Haret – Mihail Kogălniceanu s-a desfășurat un tur ciclist. Organizatorii au recompensat echipele și sportivii câștigători.

”Aceste manifestări nu au fost alese întâmplător. Discutăm în permanență cu reprezentanții Consiliului Consultativ al Elevilor, iar împreună inițiem evenimentele la care să participe tinerii. Dovadă, numărul mare de participanți la activitățile sportive dedicate Zilei Tineretului”, a declarat Ramona Ailioaiei, reprezentanta Primăriei Vaslui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 + sixteen =