Rugby Club Bârlad, prima înfrângere din retur

După patru victorii consecutive, obținute în fața CS Știința Petroșani, RCM Galați, CSUAV Arad și CSM Bucovina Suceava, sâmbătă, 28 aprilie, echipa reprezentativă de rugby a Bârladului a înregistrat primul eșec din returul Diviziei Naționale de Seniori. Meciul s-a jucat în deplasare, împotriva SCM Gloria Buzău. RC Bârlad, antrenată de Ioan Harnagea, a fost învinsă cu scorul de 12-74. După timpul regulamentar de joc, buzoienii numărau 12 eseuri și șapte transformări, în timp ce bârlădenii aveau doar două eseuri și o transformare.

După a cincea partidă din retur, respectiv cea de-a XIII-a etapă, RC Bârlad se află tot pe locul IV în clasamentul provizoriu, cu 38 de puncte, după SCM Gloria Buzău (54 de puncte), CS Năvodari (48 de puncte) și ACS Tomitanii Constanța (44 d epuncte), dar înaintea CS Știința Petroșani (29 de puncte), CSUAV Arad (15 puncte), RCM Galați (13 puncte) și CSM Bucovina Suceava (8 puncte).

Bârlădenii au însă restanță meciul din etapa a IX-a, reprogramat pentru astăzi, de la ora 11, pe stadionul „Rulmentul”. Adversară va fi CS Știința Petroșani. Imediat, adică pe 5 mai, urmează ultima partidă din campionatul regulat, respectiv etapa a XIV-a. Atunci, bârlădenii  se vor „ciocni” cu cei de la CS Năvodari, tot pe stadionul „Rulmentul”, începând cu ora 10.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × three =