Merg la turneul semifinal

Handbaliștii juniori IV de la LPS Vaslui s-au calificat la turneul semifinal al Campionatului Național de minihandbal, care va avea loc la Huși.

Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui are reprezentare în semifinale și la juniori IV. Echipa pregătită de profesorul Liviu Gugleș s-a calificat după ce a terminat pe locul 3 la turneul zonal, disputat la Colegiul Național ”Cuza Vodă” Huși. Pe primul loc s-a situat LPS Suceava, iar pe locul secund LPS Piatra Neamț. Ultimul loc calificabil a fost ocupat de Handbal Kids Joy Vaslui.

”Am avut parte de condiții excelente de cazare și desfășurare a competiției. Mulțumim domnului primar Ioan Ciupilan, care ne-a sprijinit cu tot ceea ce a fost necesar. Merită evidențiat și profesorul Costel Săcăleanu, care s-a implicat în organizare. De comun acord, FRH a decis ca turneul semifinal să aibă loc tot la Huși”, a declarat profesorul Liviu Gugleș.

Cele patru echipe din regiunea Moldovei calificate în semifinale se vor duela în faza următoare a competiției cu Axiopolis Cernavodă, Dobrogea Sud Constanța, Handbal Happy Kids Medgidia și CSS Medgidia, turneul fiind programat în perioada 18-20 mai.

“Dincolo de calificarea în faza următoare, ne bucură faptul că foarte mulți sportivi cu calități reale pentru handbalul de performanță s-au făcut remarcați la Huși, ceea ce arată că în zona Moldovei se lucrează foarte bine la nivel de juniori și copii, cu profesori pasionați de această meserie”, a mai spus Gugleș.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × four =