CSU Suceava – HC Vaslui 28-27 (14-12): Au vrut, dar n-au putut!

HC Vaslui a scăpat printre degete victoria la Suceava și se gândește să spele rușinea unui sezon modest la barajul de menținere în prima ligă, de la Călărași.

HC Vaslui a avut o evoluție bună la Suceava, unde a reușit să țină piept performerei play-out-ului. Vasluienii au fost mereu aproape de gazde, iar cu un minut înainte de fluierul final au avut un gol avans, scor 27-26.

Câteva decizii pripite ale arbitrilor au adus victoria sucevenilor, a patra consecutivă în play-out. De fapt, FRH nu a fost deloc inspirată când a trimis la Suceava o brigadă de arbitri neexperimentată, cu meciuri doar în divizia A, cei doi fluierași fiind mai mult decât generoși cu echipa gazdă.

Cel mai bun om al vasluienilor a fost Gabriel Bujor, care a marcat din toate pozițiile, însă cele 15 reușite ale sale au fost insuficiente pentru a reaprinde speranța evitării barajului.

În urma acestui rezultat, HC Vaslui își îndreaptă gândurile către barajul de menținere în prima ligă, rezultatele din jocurile cu CSM Făgăraș (acasă) și CSM Focșani (deplasare) fiind doar de palmares.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 4 =