Meci fără istoric

Chiar dacă a pierdut la Călărași, Sporting Juniorul Vaslui se va lupta pentru titlul național în Liga Elitelor U17 cu CSU Craiova, câștigătoarea seriei Vest.

Cu biletele pentru medalii în buzunare, Sporting Juniorul Vaslui nu a forțat prea mult în fața Dunării Călărași, pierzând la limită, scor 1-2.

Jucătorii coordonați de Cornel Cracea sunt cu gândul mai mult la jocurile viitoare. Vasluienii vor avea o săptămână de foc. Mai întâi, vor disputa turul cu Viitorul Constanța, din semifinalele Cupei României U17, meci programat miercuri, 9 mai, de la ora 14, pentru ca sâmbătă, 12 mai, să dispute turul cu CSU Craiova, din semifinalele Ligii Elitelor U17.

Ambele partide vor avea loc la Vaslui, pe stadionul Municipal. Puștii lui Sporting scriu istoria fotbalului juvenil local, ducându-l în premieră la masa bogaților.

”Va fi o săptămână extraordinară. În premieră, o echipă de juniori din Vaslui a ajuns la un asemenea nivel. Suntem conștienți că va fi greu, însă nu avem ce pierde. Acum putem dovedi că nu întâmplător am ajuns la acest nivel”, a spus Cornel Cracea.

Fotbaliștii de la Sporting Juniorul fac apel la vasluieni să vină în număr cât mai mare pentru a-i susține în cele două partide.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 4 =