Noi performanțe pentru “Budokan”

CS “Budokan” Vaslui a participat la Cupa Sakura cu 20 de sportivi, un ultim test înainte de prezența la Campionatul Național de Kaisendo,  din 12 mai. Vasluienii s-au întors acasă cu 69 de medalii.

La proba de Random Attacks, sportivii noștri au etalat un nivel tehnic ridicat, semn că timpul învestit în ei va aduce campioni: locul I – Asofiei Alexandru, Diaconu Sophia-Adela, Focșa Alexandru, Gorcea Mihai, Grămadă Vlăduț-Robert, Grosu Mihail-Paraschiv, Moroșanu Alexandru-Iulian, Procovanu Ștefania, Stoleru Andreea și Tăbăcaru Darius-Andrei; locul II – Duluman Elena, Jitaru Teodor-Ștefan, Marin Andrada-Ștefania, Mărcuș Andrei-Cristian, Obreja Andrei-Cosmin, Postu Agnes-Adriana, Sîmpetru Vlad-Cristianș și Tăbăcaru Antonia-Ștefania; locul III – Dărăscu Amalia-Dumitrana, Pană Dragoș-Marian, Pavel Rareș-Ștefan, Rusu Teofil, Trofin Dionisie și Trofin Antonie.

În cadrul acestei competiții și-au făcut debutul ca arbitri Grosu Mihail-Paraschiv și Moroșanu Alexandru-Iulian.

”Mulțumesc părinților pentru că sunt alături de acești copii minunați, felicitări sportivilor pentru rezultatele obținute și, nu în ultimul rând, mulțumim Consiliului Local și Primăriei municipiului Vaslui, care și în acest an cofinanțează activitățile clubului! Cu prilejul acestei competiții, am format și lotul cu care clubul nostru va fi prezent la Campionatul Național de Kaisendo”, a declarat Maricel Tăbăcaru, președintele “Budokan” Vaslui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − 3 =