Rugby Club Bârlad „se bate” în Play-off

La finele celor 14 etape disputate în cadrul sezonului regulat al Diviziei Naționale de Seniori (DNS), sezonul 2017-2018, Rugby Club (RC) Bârlad s-a clasat pe locul patru, cu un total de 38 de puncte. Pe primele poziții ale clasamentului se află SCM Gloria Buzău (59 de puncte), ACS Tomitanii Constanța (54 de puncte) și CS Năvodari (53 de puncte), iar pe ultimele, CS Știința Petroșani (29 de puncte), RCM Galați (18 puncte), CSUAV Arad (15 puncte) și CSM Bucovina Suceava (8 puncte).

În timp ce ultimele patru clasate vor lupta pentru locurile 5-8, în cele două semifinale, CS Știința Petroșani – CSM Bucovina Suceava, respectiv RCM Galați – CSUAV Arad, primele patru vor încerca să termine campionatul pe podium. Așa că echipa reprezentativă a Bârladului, antrenată de Ioan Harnagea, va încerca să obțină o victorie în fața SCM Gloria Buzău pentru a merge în finală.

Partida se va disputa în weekend-ul 27-28 mai, pe stadionul „Gloria/Constructorilor” din Buzău. Tot atunci se va juca și meciul ACS Tomitanii Constanța – CS Năvodari. Câștigătoarele se vor întâlni pe 3-4 iunie, pe un teren neutru, unde vor lupta pentru locurile 1-2, în timp ce echipele învinse vor juca pentru locurile 3-4.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × two =