Se apropie termenul limită: La APIA Vaslui se lucrează la “foc continuu”

Răzvan Arteni

Fermierii sunt invitați să-și depună cererile pentru subvenții inclusiv în zilele de 12 și 13 mai, cănd toate centrele locale precum și centrul județean APIA vor avea program normal de lucru. În ultima zi, pe 15 mai, programul de lucru se prelungește până la ora 24.

Fermierii din județul Vaslui mai au la dispoziție doar opt zile pentru depunerea cererilor unice de plată în agricultură pentru anul în curs. Termenul limită de depunere este 15 mai 2018.

“Până la această dată, au fost depuse, la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Vaslui, în cadrul Campania de primire a cererilor unice de plată în agricultură pentru anul 2018, un număr de 17.450 cereri de plată, pentru o suprafață de 136.723 ha, ceea ce reprezintă 80% din numarul total de fermieri care au depus cerere de sprijin în anul 2017. Reamintim ca termenul limită de depunere a cererilor de sprijin este 15 mai 2018 , fără a se mai ține cont de programare pentru fermierii până la 50 ha. Tot pe această cale informăm fermierii că în zilele de 12 și 13 mai, toate centrele locale precum și centrul județean APIA vor avea program normal de lucru, astfel încât aceștia să poată depune cererile unice de sprijin. De asemenea, pe data de 15 mai programul de lucru se prelungește până la ora 24. Rugăm toți fermierii să se prezinte la centrele locale și centrul județean pentru a depune cererile de sprijin”, a declarat Răzvan Arteni,  directorul APIA Vaslui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × five =