Juniorii U16, învingători la Botoșani

Pe 6 mai, juniorii U16 din cadrul secției de Rugby a Clubului Sportiv Școlar (CSS) Bârlad au disputat al doilea meci din returul Diviziei Naționale de Juniori (DNJ) – ediția 2017-2018, respectiv cea de-a V-a etapă. Competiția se adresează echipelor de rugby în 15, iar meciul s-a desfășurat pe stadionul „Victoria” din comuna Hlipiceni, județul Botoșani. Adversar a fost echipa ACS „Sfântu Gheorghe” Hlipiceni, care a pierdut partida cu scorul de 7-43. Astfel, la finele minutelor regulamentare de joc, bârlădenii antrenați de profesorul Ciprian Popa au totalizat șapte eseuri și patru transformări, în timp ce botoșănenii numărau un eseu și o transformare.

Trebuie spus că, după cinci etape, CSS Bârlad se situează tot pe locul II în clasamentul provizoriu, cu 15 puncte, după CSS Gura Humorului (24 puncte) și înainte de CTTV Galați (10 puncte) și ACS „Sfântu Gheorghe” Hlipiceni (0 puncte).

În etapa a VI-a și ultima din campionatul regulat, programată pe data de 11 mai, de la ora 11.30, pe stadionul „Municipal” din Galați, CSS Bârlad va întâlni echipa CTTV Galați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 20 =