Rugbiștii U17 au strălucit: Victorie zdrobitoare la Buzău

Juniorii U17 din cadrul secției de Rugby a Clubului Sportiv Școlar Bârlad au învins în deplasare SCM Gloria Buzău, cu 0-93.

Pe 5 mai, juniorii U17 din cadrul secției de Rugby a Clubului Sportiv Școlar (CSS) Bârlad au disputat al treilea meci din returul Diviziei Naționale de Juniori (DNJ) – ediția 2017-2018, respectiv cea de-a XI-a etapă. Competiția se adresează echipelor de rugby în 15, iar meciul s-a desfășurat începând cu ora 11, pe stadionul „Constructorilor” din Buzău. Adversar a fost echipa SCM Gloria Buzău, care a pierdut partida cu scorul de 0-93 în favoarea bârlădenilor antrenați de Florin Ibănescu.

După nouă meciuri disputate în campionat (cu unul mai puțin decât restul echipelor), juniorii bârlădeni se mențin pe locul I în clasamentul provizoriu, cu 43 de puncte, înaintea echipelor CSM București (34 puncte), CT Dinicu Golescu (33 puncte), CS Cleopatra Mamaia (27 puncte), LPS Focșani (14 puncte), CNAV (10 puncte) și SCM Gloria Buzău (-1 puncte).

Următoarea partidă în care vor evolua bârlădenii, respectiv etapa a XII-a, va avea loc pe 12 mai, de la ora 11. Atunci, CSS Bârlad va juca pe stadionul „Rulmentul” din Bârlad, în compania sportivilor de la CSM București.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 1 =