Rugbiștii U18, învinși de bucureștenii de la Olimpia

Pe 5 mai, juniorii U18 din cadrul secției de Rugby a Clubului Sportiv Școlar (CSS) Bârlad au disputat cel de-al patrulea meci din returul Diviziei Naționale de Juniori (DNJ) – ediția 2017-2018, respectiv etapa a IX-a. Competiția se adresează echipelor de rugby în 15, iar meciul s-a desfășurat pe stadionul „Rulmentul”, din Bârlad. Adversar a fost echipa CS Olimpia București, care a câștigat partida cu scorul de 56-7. Din păcate, la finele minutelor regulamentare de joc, bârlădenii antrenați de profesorul Dan Tufaru au totalizat un eseu și o transformare, în timp ce bucureștenii numărau opt eseuri și opt transformări.

După cele nouă etape jucate în campionat, CSS Bârlad se află tot pe locul VI în clasament, cu -1 punct, după CSS 2 Baia Mare (35 puncte), CSA Steaua București (30 puncte), CSM Baia Mare (22 puncte), CS Olimpia București (21 puncte) și CT Dinicu Golescu (16 puncte).

Următoarea partidă, de altfel ultima din campionatul regulat, în care vor evolua bârlădenii este programată pe data de 12 mai, de la ora 11, pe stadionul „Parcul Copilului” din București, și se va disputa în compania echipei CT Dinicu Golescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 + 18 =