CL Huși își schimbă din nou componența

Marcela Bucos, consilier local PSD, renunță la funcție și va fi înlocuită de Georgeta Giosu. Este a patra schimbare a componenței CL Huși în actualul mandat.

Consiliul Local (CL) Huși are parte de o nouă schimbare a componenței. Marcela Bucos, consilier local din partea PSD, renunță la funcție după ce a câștigat un concurs pentru un post în administrația locală și va fi înlocuită de Georgeta Giosu (tot PSD), care va reveni astfel în CL Huși.

Este a patra modificare a componenței CL Huși în acest mandat. Startul l-a dat Aurel Căciulă (PSD), la finalul anului 2016, când a câștigat un fotoliu de deputat în Parlamentul României. Locul său a fost luat de… Marcela Bucos. La începutul acestui an, Ioan Valeriu Ciupilan a pierdut susținerea colegilor liberali și, prin urmare, și postul de consilier local. A fost înlocuit de Mihaela Nacu (PNL). De asemenea, în februarie, Daniel Dobrea (PSD) a demisionat din motive personale, locul său fiind luat de Victor Blănariu, care a revenit astfel în rândul aleșilor locali hușeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − eleven =