LPS caută noi sportivi de performanță!

Liceul cu Program Sportiv Vaslui îi așteaptă pe viitorii absolvenți de gimnaziu să se înscrie la cele trei clase a noua propuse pentru viitorul an școlar.

În perioada 14-15 mai, elevii de clasa a opta sunt așteptați să-și depună dosarele de înscriere la secretariatul Liceului cu Program Sportiv (LPS) Vaslui, urmând ca în perioada 16-18 mai să susțină probele de aptitudini (rezultatele vor fi afișate pe 25 mai). Pentru anul școlar 2018-2019, LPS are în plan o clasă de atletism, una de handbal și una de fotbal, cu câte 28 de locuri.

“Oferta a fost trimisă tuturor directorilor de școli din județ, iar colegii profesori, atât de cultură generală, cât și profesorii antrenori, s-au deplasat prin gimnazii cu oferta educațională. Sperăm ca domnii directori să ne sprijine în vederea informării cât mai corecte a elevilor care doresc să se înscrie la Liceul cu Program Sportiv. În ziua în care se depun dosarele, elevii vor fi informați cu exactitate despre modalitatea în care se desfășoară probele sportive și planificarea acestora pe secții”, a declarat Ionuț Chiochiu, directorul adjunct al LPS Vaslui.

Conducerea liceului susține că elevii care vor fi admiși pot obține un atestat profesional pentru posturile de instructor sportiv, administrator baze sportive și organizator de competiții.

”Doi dintre candidații înscriși la fotbal vor participa gratuit, în urma evaluării sportive, la Turneul Internațional Ibercup de la Estoril – Portugalia, din perioada 1-8 iulie, alături de grupa 2003”, a completat Ramona Pavel, directoarea LPS Vaslui.

Eliberarea fișelor de către școala de proveniență pentru înscrierea la probele sportive va avea loc în zilele de 10 și 11 mai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 + 8 =