Un nou concurs la Primăria Bârlad: Se va ocupa postul de șef la Impozite și Taxe Persoane Juridice?

Singurul candidat înscris la concursul pentru funcția de șef al Serviciului Impozite și Taxe Persoane Juridice din cadrul Primăriei Bârlad a trecut de proba eliminatorie (validarea dosarului), așa că poate susține proba scrisă. 

În ultimii ani, fotoliul de șef al Serviciului Impozite și Taxe Persoane Juridice din cadrul Direcției Economice a Primăriei Bârlad a fost ocupat de economistul Mirel Țîrcă. La sfârșitul anului 2016, el și-a dat demisia, însă, după scurt timp, a revenit asupra deciziei. Asta până spre finele anului 2017, când a recurs din nou la demisie, iar de atunci postul este ocupat cu interimat.

Nu ar fi exclus ca, în scurt timp, funcția să fie ocupată prin concurs întrucât există un candidat cu șanse reale. Este vorba despre Sorin-Petrică Ciobanu, 37 de ani, al cărui dosar a fost validat de comisie pentru că a îndeplinit atât condițiile de studii, cât și pe cele referitoare la vechimea de minimum doi ani.

Așa că nimic nu-l poate opri să susțină proba scrisă, programată pentru 14 mai, de la ora 10, la sediul Primăriei Bârlad, apoi interviul (în termen de cinci zile lucrătoare), după care să devină șef al respectivului serviciu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 + one =