Bârladul, șase premii la Olimpiada de Pedagogie

Performanță extraordinară reușită de elevii Liceului Pedagogic „Ioan Popescu” Bârlad la faza națională a Olimpiadei de Pedagogie-Psihologie. Șase dintre cei opt participanți s-au întors acasă cu premii și mențiuni.

 În ultima parte a lunii aprilie, opt dintre elevii Liceului Pedagogic „Ioan Popescu” Bârlad au participat la faza națională a Olimpiadei de Pedagogie-Psihologie dedicată liceelor de profil. Competiția s-a desfășurat în orașul Sighetu Marmației, județul Maramureș, și a reunit cei mai buni elevi din țară la disciplinele Introducere în pedagogie și teoria curriculumului, Teoria și practica instruirii și evaluării, Managementul clasei de elevi, Psihologie generală, Psihologia vârstelor și Psihopedagogie specială.

Deloc surprinzător, șase dintre cei opt liceeni bârlădeni s-au întors acasă cu premii și mențiuni. Astfel, Alice Beatrice Giușcă (clasa a XI-a, prof. îndrumător Daniela Marinescu) a participat la Psihologia vârstelor și a reușit să cucerească premiul I, iar Cristina Gabriela Stavăr (clasa a XII-a, prof. Daniela Marinescu) la Psihopedagogie specială, unde a luat premiul II. Foarte bine s-a descurcat și Elena Bianca Manoliu (clasa a XI-a, prof. Mihaela Alina Năstase), care a concurat la Managementul clasei de elevi și a luat premiul III.

Alți trei liceeni s-au clasat pe locul al patrulea la nivel național și au fost răsplătiți cu câte o mențiune: David Vasilică Gherghescu (clasa a X-a, prof. Anda Violeta Ștefănică) – Teoria și practica instruirii și evaluării, Carmen Panaite (clasa a XI-a, prof. Daniela Marinescu) – Psihologia vârstelor, Andreea Petrea (clasa a X-a, prof. Daniela Marinescu) – Psihologie generală.

Ana Maria Iacob și Adina Ioana Rotaru (clasa a IX-a), îndrumate de prof. Anda Violeta Ștefănică, respectiv Mihaela Alina Năstase, au concurat meritoriu la Introducere în pedagogie și teoria curriculumului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 3 =