O nouă ședință a Consiliului Local: Aleșii hușeni, convocați “de îndată”

Ordinea de zi a ședinței de astăzi a Consiliului Local Huși cuprinde șase puncte, printre care și o rectificare a bugetului municipalității.

Primarul municipiului Huși, Ioan Ciupilan, a convocat pentru astăzi, de la ora 8, o ședință de îndată a Consiliului Local (CL), a cărei ordine de zi cuprinde șase puncte. După alegerea președintelui de ședințe pe această lună, aleșii vor discuta și vota un proiect de hotărâre ce vizează documentația tehnico-economică pentru obiectivul de investiții “Reabilitare spațiu de joacă parc «Rodina» din municipiul Huși”. De asemenea, consilierii vor trebui să se pronunțe în legătură cu creditele de angajament pentru acțiuni multianuale ale bugetului local în perioada 2018-2019 pentru finanțarea obiectivului menționat.

Aleșii locali sunt chemați să-și dea acordul și pe proiectul de hotărâre privind “aprobarea plății cotizației UAT municipiul Huși la Asociația Grupul de Acțiune Locală «Huși – Comunitate Incluzivă», înființată ca urmare a implementării proiectului cu finanțare europeană «Sprijin pregătitor pentru elaborarea Strategiei de Dezvoltare Locală pentru zonele urbane marginalizate din municipiul Huși, județul Vaslui»”.

Totodată, CL Huși va evalua propunerea de rectificare a bugetului local cu suma de 180.000 de lei, precum și solicitarea de sprijin financiar înaintată de Spitalul Municipal “Dimitrie Castroian”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen − eight =