Poftiți la tenis de masă!

Săptămâna viitoare, în perioada 14-19 mai, pasionații vor putea participa la prima ediție a „Cupei Zilelor Culturale ale Bârladului la tenis de masă”, competiție organizată de Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) „Elena Cuza”, în colaborare cu Primăria și Consiliul Local Bârlad, precum și cu Școala Gimnazială „Manolache Costache Epureanu”. Vor putea participa sportivi amatori din Bârlad și din mediul rural, atât bărbați, cât și femei.

„Cupa Zilelor Culturale ale Bârladului la tenis de masă” se va desfășura pe următoarele categorii: elevi de clasele V-VIII, elevi de clasele IX-XII, 19-30 de ani, 31-40 de ani, 41-50 de ani, 51-60 de ani, 61-70 de ani, 71 de ani și peste. Cei interesați se vor putea înscrie până pe 13 mai, la sediul CARP Bârlad, la sucursalele din comune și la Școala „Manolache Costache Epureanu”.

Concursul va fi coordonat de profesorul Bogdan Jora. Regulile și modul de desfășurare vor fi prezentate în dimineața competiției, la ora 9, cu ocazia tragerii la sorți. La final, primii trei clasați de la fiecare categorie de vârstă vor fi premiați de organizatori cu medalii, cupe, diplome și bani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 + eight =