HC Vaslui – CSM Făgăraș 27-24 (9-10): Sfertul de aur!

HC Vaslui a obținut prima victorie din play-out, insuficientă însă pentru evitarea barajului. Vasluienii au făcut un ultim sfert din meci excelent, luându-și un frumos adio de la fani.

HC Vaslui a luat culoare în obraji după succesul cu Făgăraș, scor 27-24. Vasluienii au alergat mult pentru această victorie, oaspeții având prim-planul pe tot parcursul primei reprize, când au condus și cu cinci goluri, scor 3-8.

Partea a doua a început, practic, de la 10-10, după ce Dediu a restabilit egalitatatea. S-a mers cap la cap un sfert de oră, pentru ca handbaliștii lui Bozo Rudic să treacă pentru prima oară la conducere, scor 18-17, exact când mai erau 15 minute din joc.

Au urmat cinci minute excelente pentru gruparea vasluiană, perioadă în care a marcat de cinci ori consecutiv, astfel că diferența a crescut la 24-19.

Oaspeții, cu o apărare avansată, au sperat la o revenire pe tabelă, însă fără șanse, gazdele gestionând bine situația și obținând o victorie care putea fi mult mai confortabilă.

Din nou, omul meciului a fost Gabriel Bujor, care a marcat 12 goluri. El a fost urmat de Claudiu Dediu, Nicușor Ungureanu și Gabriel Cumpănici, cu câte trei reușite.

Victoria rămâne însă doar una de moral, fiind insuficientă pentru evitarea barajului de menținere în prima ligă, care va avea loc în perioada 31 mai – 2 iunie, la Călărași.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × two =