Paradă de drifturi

Pasionații sportului cu motor din Vaslui au avut ocazia, pe parcursul a două zile, să admire bolizii care au venit la primul show de drift din oraș, intitulat Radman Auto Moto By Lsm Drift Team.

Petru Volocaru, sprijinit de Primăria Vaslui și Serviciul Poliției Rutiere, a reușit să organizeze un eveniment auto inedit în parcarea fostului Interex. Este vorba despre Radman Auto Moto By Lsm Drift Team, un concept care unește toți pasionații sportului cu motor. Evenimentul a avut la bază demonstrații de drift, probe de îndemânare auto/moto, o expoziție de mașini. Nu a lipsit parada mașinilor de competiție, care a și deschis Radman Auto Moto By Lsm Drift Team.

Spectacolul de drift a fost oferit de cinci piloți experimentați, unul dintre ei campion național și un altul campion european. Ei au avut la dispoziție cinci mașini special create, care au sub capotă 2.500 de cai putere.

La probele de îndemânare auto/moto au participat zeci de persoane.

Evenimentul a avut drept scop creșterea notorietății orașului Vaslui, promovarea acestuia, dar și a sponsorilor locali implicați.

“Noi am garantat un show de calitate și sper că a fost ceva inedit pentru vasluieni. Am adus campioni la drift, care au ars multe anvelope. Ne dorim ca Radman Auto Moto să devină un eveniment de referință pentru Vasluii”, a declarat Petru Volocaru. El este absolvent al Facultății de Mecanică din cadrul Universității Tehnice “Gheorghe Asachi” Iași și a participat în calitate de pilot la mai multe evenimente de drift.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 20 =