Rezultat stabilit de arbitri

Sporting Juniorul a pierdut partida tur cu CSU Craiova, din semifinalele Ligii Elitelor U17, în urma a două penalty-uri dictate cu ușurință.

Sporting Juniorul Vaslui a avut parte de o săptămână pe care vrea să o uite cât mai repede. După înfrângerea usturătoare din semifinalele Cupei României U17, scor 0-4, în fața Viitorului Constanța, a venit un alt eșec, în semifinalele Ligii Elitelor U17, cu CSU Craiova, scor 1-2.

Vasluienii au fost peste olteni, însă centralul partidei și-a bătut joc de munca de un an a lui Sporting Juniorul, dictând, în interval de cinci minute, două lovituri de la 11 m  și facilitând, astfel, victoria craiovenilor.

Prima repriză a fost dominată de gazde, iar Marian Ciobotaru a reușit să deschidă scorul, reluând cu capul în plasă din centrarea lui Vali Hagiu.

În partea a doua, Craiova a restabilit echilibrul la mijlocul terenului, însă fără oportunități la poarta vasluienilor. Tot Sporting a avut cele mai mari ocazii, prin Octavian Cracea și Vali Hagiu.

Centralul jocului nu a văzut în două situații henț în careu la craioveni, însă a dictat prea ușor două penalty-uri pentru ei, finalul fiind unul cu scandal.

Craiova pleacă de la Vaslui cu o victorie mincinoasă și are prima șansă la calificarea în finala mare a competiției.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen − 9 =