”Ritmuri pe portativ”

Peste 90 de concurenți au participat la cea de-a XI-a ediție a Festivalului-concurs de muzică ușoară și populară ”Ritmuri pe portativ”.

Parcul Copou a găzduit cea de-a XI-a ediție a Festivalului-concurs ”Ritmuri pe portativ”, organizat de Asociația culturală “Europart 2008”, în parteneriat cu Palatul Copiilor și Primăria Vaslui. Au fost prezenți peste 90 de concurenți din județele, Bacău, Galați, Vrancea și Vaslui. Cu toții au primit diplome și medalii.

Juriul a fost format din prof. Mirela Nistoroscchi, președintele Asociației “Europart 2008” și directoarea Palatului Copiilor Vaslui, Ana Maria Dominte, reprezentanta Primăriei Vaslui, Marcel Iorga, compozitor, Dragoș Gheorghiu, președintele Școlii de canto “Soul music Art” Bârlad, și prof. Cristin Ciubotariu, inspector de arte în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Vaslui.

“Sunt mulțumit de cum s-a desfășurat concursul și vreau să-i felicit pe toți cei care au vrut să participe. Nu în ultimul rând, le mulțumesc autorităților locale pentru implicare în susținerea acestui eveniment”, a declarat Alin Bulboacă, organizatorul festivalului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 5 =