Târgul proiectelor comunitare

World Vision România a premiat cele mai reprezentative proiecte comunitare, în cadrul unei gale realizate în parteneriat cu Primăria Vaslui.

World Vision România, în parteneriat cu Primăria municipiului Vaslui, a organizat cea de-a patra ediție a Târgului Proiectelor Comunitare. În cadrul acestei manifestări, s-au oferit mai multe distincții celor care au realizat sau au făcut posibilă materializarea celor mai reprezentative proiecte susținute de World Vision România.

Târgul a reunit beneficiari și parteneri, copii, tineri și adulți, care s-au implicat activ în proiectele specifice desfășurate de fundația World Vision România în sectoare precum educația, societatea civilă, protecția copiilor și tinerilor, dezvoltare economică și parteneriate cu biserica. Participanții au putut vedea lucruri frumoase realizate de copiii din comunitățile rurale, le-au fost prezentate modele de cetățenie activă și proiectele scrise și implementate de membrii comunităților, precum și o expoziție de produse alimentare tradiționale, realizată de fermierii din proiectele de dezvoltare economică și agricolă World Vision România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × one =