Juniorii U15, pe locul șapte

După cele șase meciuri jucate în campionatul regulat al Diviziei Naționale de Juniori (DNJ) – ediția 2017-2018, echipa U15 din cadrul secției Rugby a Clubului Sportiv Școlar (CSS) Bârlad s-a clasat pe locul trei. Vorbim doar despre seria Moldova, din care au mai făcut parte CSS Gura Humorului, CSS Unirea Iași și CSS Tecuci.

În funcție de acest clasament, dar și de rezultatele obținute de cele patru echipe din Muntenia, respectiv CSO Pantelimon, LPS Constanța, CSA Steaua București și CS Autora Băicoi, s-au stabilit meciurile din play-out (pentru locurile 5-8) și play-off (pentru locurile 1-4). Așa se face că, pe 6 mai, CSS Bârlad a jucat semifinala în compania celor de la CS Aurora Băicoi, însă, deși a avut avantajul terenului propriu, a pierdut.

Ca urmare, pe 13 mai, bârlădenii, antrenați de profesorul Ionuț Isac, au disputat meciul pentru locurile 7-8. Partida a avut loc în deplasare, cu CSS Tecuci. Bârlădenii au învins cu scorul de 17-7, așa că, la finele sezonului competițional 2017-2018, s-au clasat pe locul șapte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eight − 4 =