Lucrări edilitare hușene: Spațiul de joacă din Parcul Rodina va fi modernizat

Reabilitarea vine în urma numeroaselor solicitări pe care Primăria Huși le-a primit din partea locuitorilor municipiului. Investiția se va realiza cu bani de la bugetul local.

Consiliul Local (CL) Huși și-a dat avizul, în ședința de îndată de vineri, 11 mai, pe proiectul de hotărâre privind reabilitarea spațiului de joacă din parcul Rodina. Modernizarea zonei survine după ce municipalitatea a primit mai multe solicitări din partea hușenilor.

Potrivit reprezentanților Primăriei Huși, reabilitarea va consta, între altele, în realizarea unei suprafețe din pavimente de cauciuc și montarea mai multor obiecte de joacă, respectiv “un ansamblu compus din trei turnuri de formă pătrată, unul cu acoperiș, care comunică între ele printr-o scară, și un tunel târâtor cilindric, cu patru tobogane, trei clasice și unul spiralat, cățărători, scară de acces și decorațiuni în formă de palmieri; un ansamblu compus din două turnuri de formă pătrată, unul cu acoperiș, care comunică între ele cu un tunel târâtor, cu două tobogane, unul curbat și unul clasic, cățărătoare metalică și scară de acces; un ansamblu compus din două leagăne a câte două locuri, dispuse în linie pe suport de metal, două balansoare și două caruseluri”.

De asemenea, spațiul de joacă va beneficia de două camere de supraveghere. Întreaga investiție se va realiza cu fonduri de la bugetul local.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + seventeen =