Săptămâna Voluntariatului

În perioada 15-18 mai, Biblioteca Județeană ”Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui găzduiește o serie de evenimente menite să marcheze Săptămâna Națională a Voluntariatului. Sărbătoarea a început cu ”Teatru Forum: Prevenirea violenței în școală”.

Astăzi, va avea loc manifestarea ”Biblioteca vie”, care s-a bucurat de succes anii trecuți și care are rolul de a schimba percepția asupra unor stereotipuri și prejudecăți.

Tot azi, la Centrul de zi ”Bucuria”, voluntarii se vor afla în lumea poveștilor, evenimentul fiind programat de la ora 15.

Joi, 17 mai, se va vorbi despre Povestea Iei, pentru ca vineri, 18 mai, să aibă loc campania ”Citești și dăruiești”, nu înainte de o întâlnire între voluntari și “seniori”, programată la Centrul de Zi ”Buna Vestire”.

Săptămâna Națională a Voluntariatului este un eveniment anual menit să mobilizeze cât mai multe organizații și voluntari pentru a sărbători împreună voluntariatul, pentru a atrage sprijinul comunității și pentru a recunoaște public activitatea voluntarilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × five =